Oldal kiválasztása

SZÜRETELÉS

A Theory U nagy hangsúlyt fektet nem csak magára a fejlődési folyamatra, hanem a szüretelésre, amin keresztül az elért eredmények mélyebb megértést eredményeznek. Alább találjátok minden hét saját oldalát, ahol az elért eredményeket összegezzük.

Prototípus kidolgozás

Prototípus kidolgozás

Az eredetileg tervezett program utolsó találkozóján a prototípus minél pontosabb megfogalmazásával foglalkoztunk. Ebben a fázisban azt kerestük, hogy a megélt élményeket a csapatok hogyan tudják konkrét cselekedetekké formálni.

bővebben
A prototípusok mélyebb megértése 3D térképezéssel

A prototípusok mélyebb megértése 3D térképezéssel

A múlt héten kristályosodó prototípusokkal dolgoztunk ma tovább a 3D térképezésen keresztül, ahol arra néztünk rá, hogy a jelenlegi helyzetnek milyen kulcs szereplői vannak, hogy élhetik azt meg és ki milyen hatással van a rendszerre…

bővebben
Prototípus építés

Prototípus építés

Elérkeztünk abba a fázisba, ahol az ötleteinket egy megcselekedhető következő lépésbe foglaljuk, hogy elkezdjük tesztelni, hogyan működne ez a valóságban. A prototípus nem egy megoldás a problémára, hanem inkább egy olyan módja a kérdésfeltevének, amely fontos válaszokat tud adni, tanulságokkal tud szolgálni az elképzeléseink életképességéről.

bővebben
Social Presencing Theater

Social Presencing Theater

Egy különleges alkalom volt ez az 5. ugyanis vendégül láttuk Julie -t a presencing intézet munkatársát! A múlt alkalommal a naplózási gyakorlat során kapcsolódtunk mélyebb szándékainkhoz, az akaratunkhoz. A kristályosítás az U folyamatban az a lépés, amikor az akaratunk, a szándékunk egy határozott formát ölt. Amikor egyre pontosabban rajzolódik ki, merre is vezet az utunk.

bővebben
Presencing

Presencing

Hogy kapcsolódni tudjunk az előző alkalmak által elindított gondolatainkhoz, inspirációinkhoz és kérdéseinkhez, a találkozót egy olyan World Café formátumú beszélgetéssel keztük, amely során a összegyűjtöttük a korábbról hozott, illetve a program során szerzett közös érzékelési, megfigyelési tapasztalatainkat.

bővebben
Tapasztalatszerző út

Tapasztalatszerző út

A Munkahely Műhely 3. hetén a SkyScanner budapesti irodájába látogattunk, hogy megnézzük milyen egy olyan szervezet, ahol tudatosan törkednek a munkahely emberivé tételére.

bővebben
Közös érzékelés

Közös érzékelés

Ezen a héten a múltkori ismerkedő alkalom után néhány gyakorlaton és beszélgetésen keresztül azt a képességünket kezdtük megfigyelni, mennyire tudjuk magunkat átadni a hallgatásnak, az ítélet, cinizmus, félelem nélküli megnyílásnak arra, ami körülöttünk történik.

bővebben
Ismerkedünk

Ismerkedünk

A 7 hetes munkahely műhely első találkozóján ismerkedtünk egymással és a Theory U folyamattal, kerestük, hogy hol kapcsolódunk, ki miben erős és hol tudja segíteni a munka világának megváltozását.

bővebben